Skip to content

Op 16 februari 1986 werden rond zeven uur ‘s ochtends twee brandhaarden ontdekt in de Prins Bernhardhoeve. Of er nu sprake was van opzet of kortsluiting: de brand verwoestte het volledige complex en een aantal nabijgelegen horecapanden. Een aantal andere woningen en panden liepen forse rook- en waterschade op maar werden gelukkig wel gespaard. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond bij de brand. De schade werd geschat op zeker 100 miljoen gulden. 

Nu, 34 jaar later, komen we op 16 februari 2020 bij elkaar in koffiehuis Lodewijk om de gebeurtenissen nog eens te bespreken. Onder het genot van een kop koffie of thee bekijken we foto’s en wisselen we verhalen uit. Een aantal sprekers die er destijds bij waren vertellen hun verhaal. En wellicht was u of een naaste er zelf bij en hebt u verhalen, voorwerpen en/of foto’s die u wilt delen! 

Om de verhalen zo persoonlijk mogelijk te houden, werken we die dag met drie verschillende groepen. Op zondag 16 februari 2020 bent u om 11 uur, 12 uur of 13 uur van harte welkom in Koffiehuis Lodewijk in Zuidlaren, De Millystraat 12. Tijdens iedere bijeenkomst is er een verteller aanwezig en worden de beschikbare foto’s getoond. Een kaartje kost €3,50 en is inclusief koffie en thee.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt: maximaal 20 deelnemers.

Kosten: € 3,50 per persoon, inclusief koffie/thee.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Evenement uitverkocht? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!